Per Nando

21/05/2021

DIUMENGE ATENCIÓ A LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cap de setmana pendents per veure a partir de quina hora pareix que ens afectarà la inestabilitat amb el pas de la xicoteta Dana que creuarà molt ràpidament entre diumenge i dilluns.

MODEL EUROPEU

Acumulats Europeu

Si mirem els mapes del model Europeu sembla que la precipitació ens afectaria des de bon mati al sud del territori Valencià I intensificant-se durant la jornada on podríem tindre tempestes localment intenses a Valencià I Alacant entre la vesprada-nit de diumenge, Castelló sembla que podria quedar al marge d’aquest episodi. Dilluns sembla que milloraria ràpidament.

Mentre el model Americà continua apostant amb 2 tongades de pluja, una que començaria el diumenge a migdia i que podria afectar a València I Castelló i la segona amb creixement de tempestes dilluns de vesprada per l’interior. Per tant de moment molta incertesa en aquests moments.

Aleshores fins que no isquen els models mesoescalars no podrem afinar massa bé la situació perquè cada model porta un camí diferent. Per tant aquesta vesprada i observant models de més xicoteta escala començaré a fer els mapes de símbols per a diumenge i dilluns i per veure quines seran les zones més afectades per la pluja.

Se que són comunions i molts esteu patint, espere que vos respecte el dia,però ja sabeu que desde Meteopoble aniré informant dia a dia i minut a minut de l’última hora d’aquesta xicoteta Dana tan imprevisible.

Fins la vesprada.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando