Per Nando

18/05/2021

VIGILEM UNA VAGUADA/DANA CAP A ULTIMS DE SETMANA ????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Dimarts 18 de Maig I de nou ens trobem un dia amb pocs núvols al cel,només tenim algo de nuvolositat sense més transcendència al nord de València i la província de Castelló.

TEMPERATURES MÍNIMES.

Encara tenim temperatures mínimes elevades, però ja res a veure amb les del cap de setmana on vàrem tindre temperatures tropicals a les comarques de més al litoral. Destaquem les més càlides quan són les 5 de la matinada com els vora 18 °C de València, Xàtiva,Cullera, Sollana, Almussafes, Benifaio, Catarroja, Sueca,etc….. Les més fredes com sempre a l’interior i destaquem entre 5 i 6 °C a poblacions com Morella, Vistabella del Maestrat, Forcall, Sorita o Xodos.

PREVISIÓ

La previsió per als pròxims dies no canvia massa amb l’anticicló damunt de la península i el sol com a protagonista. Les temperatures a penes variaran amb valors suaus i normal per l’època i que estaran entre 25/30 °C els més alts i que es donaran com és quasi normal a les comarques més centrals.

VIGILEM UNA VAGUADA/DANA? ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Estem pendents del pas d’una vaguada de cara el pròxim cap de setmana i que sembla que acabarà per despenjar-se una Dana que es situaria sobre l’oest peninsular segons els últims models. Això podrà portar risc d’algunes pluges el diumenge i dependrà de la trajectòria que vullga fer eixa possible Dana de cara la pròxima setmana podríem parlar d’inestabilitat si vol moure’s cap a l’est, cosa impossible d’esbrinar ara mateix donat els dies que queden.

De totes maneres ho seguirem amb molta atenció per si de cas. Fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando