Per Nando

17/05/2021

OBSERVANT POSSIBLES CANVIS DE CARA A DIUMENGE, TEMPESTES?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,alguns núvols durant el mati fruit al vent de llevant però que a estes hores ja s’han desfet i ha quedat el cel pràcticament assolellat.

TEMPERATURES MÀXIMES QUE HAN REFRESCAT

Font Avamet

Encara que han refrescat encara hem aplegat a valors de 30°C com podeu veure a les varies estacions d’Avamet.Però,la setmana continuarà assolellada i amb temperatures prou suaus almenys fins al pròxim dissabte a diumenge quan es podria complicar l’oratge.

UNA VAGUADA PODRÀ PORTAR TEMPESTES DE CARA A DIUMENGE ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Observant els últims models accentuen més eixa vaguada que podria endinsar-se més cap al sud i creuar tota la península, açò podria afavorir que entre diumenge i dilluns els ruixats I les tempestes podrien ser protagonistes de nou al nostre territori. Situació que caldrà seguir perquè no està ni molt menys confirmada i els dies aniran esbrinant com ens pot afectar.

Demà nova informació per veure com van evolucionant estos possibles canvis per si va a més la possibilitat d’inestabilitat o a menys. Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando