Per Nando

14/05/2021

CALOR?????PERÒ MIRANT ELS MODELS SEMPRE,PER SI DE CAS⛈⛈⛈⛈⛈?☀️???

Meteo

Destacats

Bon dia,ens alcem mirant al cel i tenim el cel pràcticament lliure de núvols o com a molt algun nuvol decoratiu sense massa importància.

NIT EN GENERAL CÀLIDA

Nit càlida la que tenim a bona part del territori Valencià on només a les comarques de l’interior nord fa fresca i les mínimes estan per davall dels 10 °C. Temperatures mínimes entre 5 i 8 °C trobem a localitats com la Pobla de Benifassà, Xodos,Olocau del Rei, Vilafranca, El Toro, Vistabella del Maestrat, Cirat, Castielfabib o el Portell de Morella. Aquestes Temperatures contrasten amb les mínimes tan càlides que tenim a la costa i sobretot a les comarques més centrals com els vora 21 °C de Xàbia, Gandia,Oliva, Xeresa,Miramar o Benirredrà. També tenim registres al voltant dels 20 °C a moltes altres localitats com Pego, Vilallonga,Xeraco, el Verger, Favara,Bellreguard, Tavernes de la Valldigna o la Font d’en Carros.

SOL I CALOR PER ALS PROXIMS DIES ????☀️☀️☀️☀️

Sol i calor per als pròxims dies on continuarà el predomini del ponent al territori Valencià,això junt a una massa d’aire càlida provinent de l’Àfrica farà pujar els termometres entre 30/35 °C alguns observatoris.

El dilluns i dimarts tindrem un respir amb el gir del vent a llevant el que farà baixar els termòmetres quedant-se els valors màxims més alts entre els 20/25°C,però per poc de temps.

De nou dimecres i amb el gir del vent a ponent es disparan els termometres que de nou s’aproparan o superaran els 30° C,tot això amb el sol com a protagonista.

TENDÈNCIES

Al final de la pròxima setmana les tendències dels models veuen un ascens de l’anticicló cap a França que podria portar llevant I baixada de temperatures així com el possible despenjament d’una Dana sobre el mar Mediterrani i Itàlia, situació que aniré vigilant per si de cas.

Així que encara que estem practicament a l’estiu des de Meteopoble mai llevem ull als models per veure que passa i que pot passar al nostre territori.

Moltes gràcies i fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando