Per Nando

13/05/2021

AQUEST CAP DE SETMANA JA TOCAREM ELS 35 °C ?????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats

Bon dia !!! Primer que res mirem al cel on veiem algo de nuvolositat des de ponent que prompte desapareixerà i deixarà lluir el sol.

Font Avamet.

Tot i que les nits encara són fredes per l’interior de la mitat nord a poc a poc també les mínimes van pujant a la majoria de poblacions del sud i de la costa on ja va intuint-se l’arribada inminent de l’estiu. Destaquem de mínimes més baixes els 2,7 °C de Castielfabib, els 2,9 °C de Xodos o els 3,6 °C de la Pobla de Benifassà. Les mínimes més altes i com és normal les trobem a la costa I sobretot del sud amb els 20 °C de Xàbia i Calp i a punt de tocar eixos 20 °C a Santa Pola, Altea i Pego.

ORATGE ESTABLE I ANTICICLÒNIC I PUJADA DE TERMÒMETRES FINS ELS 35 °C

Les masses d’aire africanes ens comencen afectar, per tant hui com demà esperem oratge estable i temperatures màximes que oscil·laran entre els 22/25 °C. Serà a partir del cap de setmana quan ens afecte aquesta massa d’aire calent provinent de l’Àfrica que farà pujar els termòmetres entre els 30/35 °C a bona part del territori Valencià.

LA PRÒXIMA SETMANA DE NOU LA CALOR SERÀ PROTAGONISTA

Continuarem amb la situació típica de l’estiu i amb l’anticicló centrat entre Àfrica i la península i això afavorira que l’aire calent continue entrant des d’aquest continent i per tant esperem per a la pròxima setmana oratge estable i calor que continuarà portant temperatures màximes entre 30/35 °C i mínimes cada vegada més altes.

Com veieu prompte arriba l’estiu i ens venen 3 o 4 mesos on l’oratge estable i les temperatures altes seran els protagonistes.

Anem informant.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando