Per Nando

11/05/2021

DESPRÈS DE LA TEMPESTA ARRIBA LA CALMA.⛈⛈?☀️☀️☀️?☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Arriba la calma atmosfèrica i apenes tenim nuvolositat al nostre territori I així continuarà durant la jornada.

Font Avamet

Les temperatures mínimes més fredes les trobem ara mateix al Menejador d’Alcoi i Castellfabib amb vora 3 °C, entre 4 i 5 °C a Vistabella del Maestrat, la Pobla de Benifassà,Villena,Xodos o Morella.

Precipitacions 48 hores Font Avamet

Ací veiem les precipitacions més importants acumulades de les tempestes que varen afectar el nostre territori entre el diumenge i ahir. Destaquem els 23 mm de Rossell, els 22 mm de Xixona, 19 mm a Alcoleja i Vallibona o 18 mm a Manises. Però tenim valors molt inferiors com podeu vore a la tabla de les estacions d’Avamet. El diumenge amb les tempestes de nou el granís va fer acte de presència i intentaré penjar els vídeos aquesta vesprada

PREVISIÓ

Situació de calma la que ens espera els pròxims dies amb cels pràcticament assolellats i temperatures màximes que oscil·laran entre els 15/20 °C a bona part del territori menys a les zones més litorals de la província de València on podríem tindre valors entre 22/24 °C.

CAP DE SETMANA ON DE NOU APRETARÀ L’ESTIU.??????????????????????????

El pròxim divendres podríem tindre algun ruixat pel nord per el pas d’una cua d’aire fred però la tendència al cap de setmana es a tornar la calor i de quina manera.

Un potent Anticicló vindrà a posicionar-se al sud peninsular, això farà també que ens entre una massa d’aire càlida d’orige Africà amb una isoterma de fins a 20 °C a 1500 metres d’altura i que farà que els termometres puguen sobrepassar els 30 °C.

Per tant sembla que torna la estabilitat i la calor que poc a poc tornarà a imposar-se a tot el nostre territori.

Fins la nit.

Imatge de Miquel i de les tempestes del passat diumenge.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando