Per Nando

8/05/2021

DEMÀ S’ACTIVA EL AVÍS TARONJA PER TEMPESTES,ON CAURÀ EL MÉS FORT?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, hui tornem a tindre un dia d’estiu, però amb màximes que han baixat un poc respecte ahir, però així i tot encara trobem valors de 30 °C a Cocentaina o Ontinyent. Entre 28/29 °C a Beniarrés, Gaianes, Sorita, Otos,Beniatjar, Castelló de Rugat, Bèlgida,Albaida o Salem entre altres on hui de nou no es podia estar al sol.

DEMÀ TEMPESTES QUE PODRAN SER INTENSES I AMB GRANÍS

Demà mirant el model Harmomie pareix que de vesprada tindrem prou activitat tempestuosa a la província de València I Castelló, les tempestes podran ser intenses sobretot a l’interior de València i la província de Castelló I localment aniran acompanyades de pedra. Aemet  manté l’avís taronja per aquestes tempestes. Dilluns encarà quedarà inestabilitat i de vesprada de nou podrien tornar les tempestes, però no sembla que seran tan intenses com demà.

AVANÇ SETMANA

A partir de dimarts torna l’estabilitat, tindrem de sol i temperatures que aniran pujant , sembla que de cara el pròxim dijous/divendres una nova vaguada podria portar de nou les tempestes sobretot a l’interior i nord del territori Valencià, situació que anirem seguint dia a dia.

Fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando