Per Nando

5/05/2021

QUE CALOR☀️☀️☀️☀️BUFFFFF,LA PRÒXIMA SETMANA NO SERÀ IGUAL??????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,dia radiant i tan sols amb alguns intervals de núvols sense massa importància,tendència que continuarà els pròxims dies.

TEMPERATURES CALOROSES

Com veieu els mapes de les diferents estacions d’Avamet comencen a canviar de color amb aquesta entrada més càlida que fa que els registres comencen a insinuar l’entrada del inminent estiu. Destaquem com a màximes els 29 °C de la Pobla Llarga, Alberic,Sumacàrcer, Rafelguaraf,Senyera, Alzira, Carcaixent, la Llosa de Ranes. Més prop dels 28 °C les trobem a Gavarda, Xella,Xàtiva, Barxeta,Càrcer o Vilanova de Castelló, com veieu aquestes temperatures més altes i com és normal estan situades a les comarques més centrals del territori Valencià.

PREVISIÓ

Demà I despus-demà continuarà apretant la calor que inclús deixarà registres superiors als 30°C a les comarques més centrals.

DIUMENGE CANVIS

Diumenge amb el pas d’una vaguada associada a una potent borrasca pel nord peninsular farà baixar les temperatures i inclús deixar alguns ruixats sense massa importància des de ponent i sobretot de l’interior del territori.

PRÒXIMA SETMANA NO TAN CALOROSA, PERÒ MÉS INESTABLE?

Vigilant la pròxima setmana perquè sembla que no serà tan calorosa amb una massa d’aire més freda en altura, faltarà anar seguint la seua ubicació, així com l’ubicació de les borrasques per veure si ens porten una setmana amb més precipitacions destacables o per contra amb algunes precipitacions minses i sense més transcendència, com dic parlem de tendències que des de Meteopoble anirem esbrinant.

Bona nit,moltes gràcies i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando