Per Nando

27/04/2021

AMPLIEN AVISOS,MOLTA ATENCIÓ AMB LA PEDRA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon migdia,cel prou obert llevat del nord del territori però ja és veuen eixos creixements a tot l’interior peninsular.

MOLTA ATENCIÓ AQUESTA VESPRADA

De moment avisos ampliats a tot l’interior de Castelló,València i el nord d’Alacant per tempestes molt fortes a partir d’aquesta vesprada.

L’última eixida del model Harmonie veu una tempesta amb molt de llamp creua les comarques més centrals del territori Valencià i es el que més me fa fredat a l’hora de veure la pedra.

Per tant vesprada de tempestes intenses i del qual intentaré informar sobre les 18/19 hores amb el descans laboral i veure per on van i la seua evolució.

Com dic la situació hui es molt propicia per a que es formen eixes tempestes tan intenses,que no faça mal,ens veiem després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando