Per Nando

26/04/2021

CONTINUA LA MASCLETA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Imatge de Cristina Seguí. Callosa d’en Sarrià

Bon dia!!! Cel cobert a tot el territori i amb eixos llamps i trons que ens estan acompanyant durant tota la nit, de moment pluja moderada o forta en alguns casos, però no és una situació de pluges que puguen ocasionar problemes.

El radar ens mostra eixos nuclis de tempesta que ens estan afectant i que ens afectaran durant el matí, nuclis que passen molt de pressa, però que de nou avancen  per Múrcia i ens tornaran a afectar.

PRECIPITACIONS

Font Avamet

Les precipitacions acumulades quan són les 5 del matí destaquen els 32 mm de Sollana, els 30 mm d’Agres,26 mm a Ontinyent,23 mm a Ibi o 20 mm a Aielo de Malferit, Bocairent o Banyeres de Mariola. Dades provisionals perquè continua plovent i continuarem sumant.

PREVISIÓ

Model Arome

Durant el dia continuarem amb ruixats i tempestes que portaran gran aparell elèctric i podran deixar ruixats localment forts a tot el territori, de cara a migdia aquesta situació tendirà a amainar. Durant la vesprada encara es podrà produir algun ruixat o tempesta però coses molt més irregulars que el d’aquesta nit.

PRÒXIMS DIES.

La inestabilitat ens continuarà acompanyant durant tota la setmana amb un Anticicló ben lluny de nosaltres i amb molt d’aire fred en alçada que continuarà estancat sobre la nostra vertical, això farà que tinga’m matins tranquils i vesprades de traca i núvols amb tempestes localment fortes i de nou amb el perill de granís.

Per tant continuem informant i aquest migdia actualitzarem dades de precipitació i de les tempestes al nostre territori, fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando