Per Nando

8/04/2021

DEMÀ AGAFEU PARAIGÜES DE BON MATÍ ☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Mirant el satèl·lit es contempla com en les properes hores el cel s’enuvolara de nou deixant un oratge prou diferent.

PREVISIÓ DEMÀ

Model Arome

Demà des de bon matí ja començarà a ploure per la meitat sud a causa d’un front que vindrà des del sud-oest i agranara de sud a nord tot el territori deixant pluges moderades. Per tant demà no oblideu els paraigües abans d’eixir de casa.

I EL CAP DE SETMANA?

Sembla que el dissabte encara tindrem un dia rebolicat amb possibilitat de pluges arreu del territori Valencià, les pluges no seran tan generals com demà, però hi haurà risc que ploga de forma més irregular. Diumenge tindrem nuvolositat abundant, però el risc de pluja serà menor que dies anteriors i tan sols espere alguna gota dispersa aquest dia.

En resum,oratge típicament primaveral el que continuarà els pròxims dies amb variabilitat atmosfèrica predominant.

Demà més i millor,molt bona nit.??⛈?⛅?☔☀️

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando