Per Nando

2/04/2021

ACTUALITZACIÓ PREVISIÓ,ALGUNES TEMPESTES I MÉS FRED DIMARTS⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄??

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Poca nuvolositat a estes hores però aquesta situació canviarà esta vesprada amb ruixats I tronades.

Font Avamet

Les temperatures mínimes a aquestes hores només baixen a valor negatiu a la rambla de Bocairent amb -1,4 °C,després trobem poblacions entre 0.5° i 2 °C com Xodos, Requena,Morella, Planes,Agres o Vistabella del Maestrat. Com a mínimes més altes els quasi 15 °C de Xàbia al Montgó o valors entre 14 i 13 °C com Cullera, Dénia,Peníscola o Calp.

TEMPESTES

Aquesta vesprada tindrem creixement de tempestes sobretot a l’interior i nord del territori que podran ser d’intensitat forta,a la resta sol I intervals de núvols sense descartar algun ruixat aïllat a les serres del sud de València I nord d’Alacant.

Tant demà,com diumenge i dilluns tindrem risc per les vesprades de tempestes quan més a l’interior del territori, no serà massa probable que arriben a la costa. Per tant no es una situació de tempestes generals com es veia fa uns dies. Les temperatures es mantenen suaus.

A PARTIR DE DIMARTS FRED

El dimarts/dimecres ens entrarà una massa d’aire fred que farà baixar i de valent els termòmetres, això podria portar un poc d’inestabilitat al nostre territori si acaba entrant un poc de gregal ( cosa que encara no està gens clara ) i podríem tindre algunes nevades a les serres.

Per tant ho seguirem………..

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando