Per Nando

23/03/2021

APROFITEU ESTA SETMANA PERQUÈ LA PRÒXIMA SERÀ MÉS INESTABLE.⛈⛈⛈⛈⛈???????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens alcem mirant al cel I sense apenes novetats,cap núvol que ens puga impedir veure l’eixida del sol.

Font Avamet

Temperatures de nou amb gelades a l’interior del territori I on de nou és la rambla de Bocairent on registra la temperatura més baixa amb -4,6 °C,li segueix Morella amb -3,6 °C o Xodos amb-3,3 °C. També tenim mínimes superiors als 10 °C com els 12,4 °C de les Illes Columbretes, els 11,4 °C de l’illa de Tabarca o de Dénia o els 10,9 °C de Calp o Pego.

La situació sinòptica ens continua mostrant Anticicló damunt nostre fins el pròxim cap de setmana que ja tendirà a moures com vos mostrarem després.

La previsió fins el cap de setmana es de sol I temperatures màximes més que primaverals a tot el territori,el vent al nord també tendeix a amainar,per tant dies per a gaudir del Soler perquè sembla que s’acaba.

A partir del pròxim cap de setmana l’Anticicló te tendència a moures cap a França i junt una borrasca que guaitarà per l’oest afavorira l’entrada de vent més humit al nostre territori i podrà portar les primeres precipitacions.

Dissabte i a conseqüència de l’entrada del vent més allevantat tindrem acumulació de núvols que de moment no sembla que vulguen deixar precipitacions, les temperatures baixaran deixaran unes màximes més fresquetes.

Diumenge de nou tindrem nuvolositat amb l’entrada del llevant I d’una borrasca que se situarà a l’oest peninsular aportant més nuvolositat i possibilitat de pluges al sud de València I nord d’Alacant. Temperatures màximes fresquetes a causa de l’entrada d’eixe vent marítim.

TENDÈNCIA PASQUA.

La pròxima setmana pasquera, els diferents centres d’acció volen moure’s de manera que podrien portar més aire fred a la península i per tant més inestabilitat I oratge més insegur que també podria veure’s afectat el nostre territori. Tindrem les pasques passades per aigua? Ho seguirem per si de cas.

Però mirant models la pròxima setmana serà prou diferent a esta i la inestabilitat sembla serà la que predominara. Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando