Per Nando

21/03/2021

ANIT ENCARA VAREM TINDRE MOVIMENT ❄?⛈❄?⛈❄?⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel cada vegada menys nuvolós després que anit es formaren diversos nuclis actius com estava previst I deixàvem neu granulada i algunes nevades a diferents punts del territori Valencià.

Aquest és el nucli que afectava algunes localitats anit però que afrectava a molts altres llocs que el radar no apreciava.

Font Avamet

Les precipitacions en forma de neu granulada o inclús neu més apreciables d’anit son els 5 mm d’Ondara els 4 mm de Sollana,Almussafes o Benifaió.

GELADES

Font Avamet

Encara que la nuvolositat ens ha lliurat de gelades més intenses encara ha gelat amb força en punts de l’interior del territori. Els -6,4 °C de Vistabella del Maestrat-5,4°C de Requena o -4,5°C de Sorita són les mínimes més destacables d’anit.

PREVISIÓ,ANEM DE NOU A L’ORATGE PRIMAVERAL.

L’anticicló manarà els pròxims dies on es situarà damunt nostre i de nou les Borrasques circularan pel nord d’Europa, després d’aquesta setmana sembla que arriba l’estabilitat per a uns quants dies.

Hui encara pot quedar restes de nuvolositat, però ara sí que no esperem pluja,la massa d’aire fred ja es retira cap al Mediterrani i per tant l’estabilitat i les temperatures en ascens amb màximes prop dels 18 °C seran els protagonistes de la jornada.

Els pròxims dies de nou tindrem sol I cada dia les temperatures pujaran un poc, nits fresquetes i dies que a mitjans setmana ens podrem apropar prop dels 25 °C de màxima.

Richard. Penaguila,serra Aitana.

M’acomiade amb aquesta imatge de la Serra d’Aitana i la nevada d’estos dies que ens ha fet un parèntesi després d’un mes de Febrer molt calorós. Com es presentarà la primavera? Des de Meteopoble anirem observant i informant.

Fins la nit ???

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando