Per Nando

9/03/2021

ALGUNS RUIXATS!!! ACTUALITZACIÓ TENDÈNCIES, TORNARÀ L’HIVERN?❄??☁️?⛈⛈?☁️??❄

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, observem el satèl·lit a les 17:30 de la vesprada i veiem eixa nuvolositat que creix per l’interior I que està deixant alguns ruixats molt dispersos, però que estan deixant alguns mm.

Al radar també s’observa eixos nuclis de precipitació que sobretot afecta l’interior de València i Castelló i alguns avancen fins a punts del litoral. Alguns nuclis també a la part nord de Catalunya però en general tot coses molt fluixes.

Font Avamet

El mapa de precipitació del dia de hui res té a veure amb el de dies passats i llevat de les pluges d’aquesta matinada a l’extrem sud només podem destacar els ruixats que creixen ara a zones de més a l’interior.

Font Avamet

Registres que actualitzem a les 17:30 dels ruixats d’aquesta vesprada i destaquem els 6.6 mm de l’Eliana,3 mm a Atzeneta del Maestrat,Enguera o Tales o apenes 1,5 mm a Aiora o Villamalur.

PREVISIÓ,DE NOU EL SOL

A partir de demà deixem els núvols i les pluges pel sol I bon otatge i tot gràcies a l’ Anticiclò que començarà afectar a pràcticament tota la península.

Demà mati pot ser encara queden restes d’inestabilitat però practicament la tendència serà a lliur el sol. Les temperatures pujaran un poc respecte a hui.

Dijous dia assolellat,temperatures màximes properes o superiors als 20°C a molts indrets i vent fluix de ponent.

Divendres cels assolellats menys a la mitat nord on podríem tindre més nuvolositat sobretot de vesprada I sense descartar algun ruixat molt poc important. Temperatures molt paregudes al dijous i vent fluix amb predomini del ponent.

El cap de setmana predominara l’Anticiclò a casa nostra, però les temperatures baixaran un poc i sembla que tindrem bon oratge i l’hostaleria podrà treballar amb les terrasses sense cap problema.

TENDÈNCIES AMB TORNADA DE L’HIVERN ❄❄❄❄❄❄

Comencem de nou a vigilar els models de cara la segona quinzena de Març perquè aposten de nou per moviment a casa nostra i amb ganes d’Anticicló Britànic i inclús intueixen la tornada de l’hivern a bona part del continent Europeu. Ho seguim?❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Jo si,???. Fins demà .

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando