Per Nando

28/02/2021

¡¡¡ACTUALITZACIÓ INESTABILITAT!!! NUVOLS I PLUGES PER ALS PROXIMS DIES☁️☁️☁️☁️☁️???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Com tots els dies mirem al cel i tenim nuvolositat abundant a bona part del territori però encara amb ullades de sol i alguns nuclis de precipitació a Catalunya I prop del litoral de Castelló.

PREVISIÓ.

Hui encara podrem veure ullades de sol, però cada vegada els núvols aniran a més I seran els autèntics protagonistes de la jornada. Esperem pluges disperses que podran ser entre dèbils I moderades arreu del territori Valencià, les temperatures baixen entre 3/5 °C respecte ahir.

Demà serà un dia completament núvol I amb pluges de nou que podran afectar a tot el territori, però no voldrà dir que plourà a tots els llocs, de nou seran pluges disperses que podran ser localment moderades alguns llocs.

La situació sinòptica per als pròxims dies és el pas de la Borrasca pel nord d’Àfrica cap a l’est i que junt amb l’Anticicló entre les Illes Britàniques i Centre-Europa farà que predomine el vent de gregal I les pluges es concentren al sud de València I nord d’Alacant.

El model Europeu veu acumulats entre 30/50 mm a quasi tota la província de València i el nord d’Alacant fins dijous pròxim.

Tant dimarts, com dimecres I dijous tindrem cels prou coberts i pluges que es concentraran al sud de València I nord d’Alacant sobretot, seran pluges dèbils, però que localment podran ser moderades i que podran deixar acumulats decents en tots els dies de pluja. El vent bufarà de gregal i es mantindrà un ambient humit. Les temperatures es mantindran sense massa canvis amb ambient fresquet.

TENDÈNCIES

Sembla que el divendres podria millorar la situació meteorològica transitòriament i de nou de cara el cap de setmana una nova borrasca que podria creuar el sud peninsular complicaria l’oratge a casa nostra amb vent de llevant i pluges. Situació que caldrà vigilar de prop per veure si va confirmant-se.

I és que eixe potent Anticicló sobre Centre-Europa i les Illes Britàniques fa de bloqueig perquè les Borrasques circulen pel nord i les desvia totes cap al sud peninsular i afectant el nostre territori, era d’esperar com feia dies anàvem anunciant que les pluges feren acte de presència.

A la nit nova actualització de models i de les pluges acumulades el dia de hui,gaudiu i cuideu-se.☔☁️?☔☁️?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!ATENCIÒ!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando