Per Nando

26/02/2021

¡¡¡ ATENCIÓ!!! S’ESTA CONFIGURANT UN EPISODI DE PLUGES IMPORTANTS AL TERRITORI VALENCIÀ ?????????

Meteo

Destacats
Situació sinòptica pròxima setmana.

Bona nit!!! Van confirmant-se els models i tot pareix que a partir del pròxim diumenge/dilluns i durant tota la pròxima setmana podríem estar davant un episodi de pluges que en un principi les comarques més afectades serien el sud de València I el nord d’Alacant.

No serà una situació de pluges especialment fortes, però podrà deixar pluges importants a causa de la seua persistència, tot serà a causa d’una Dana que creuarà pel sud i que ens afectarà mínim fins dijous. Tot això més el vent humit de llevant /gregal afavoriran aquestes pluges.

TENDÈNCIES QUE APOSTEN PER FRED.

També estarem ben pendents de les tendències dels models a llarg termini perquè podria continuar la inestabilitat I a més se li podria sumar el fred. L’atmosfera té ganes de moviment.

Ja veieu que les tendències que feia setmanes anàvem informant des de Meteopoble van confirmant-se, i és que les pluges s’han fet esperar, però serà molt probable que arriben la pròxima setmana i és que el patró que es veia per a casa nostra em feia pensar que les pluges acabarien arribant, veurem en quina mesura.

Seguimeeeeeeeeent,fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando