Per Nando

20/02/2021

CANVIS DE TENDÈNCIA. !!! EL LLEVANT ENTRARÀ EN ACCIÓ!!!?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Com tots els dies mirem al cel i sols tenim nuvolositat abundant al centre i oest peninsular, ací ens alcem amb boires i boirines que es desfaran al llarg de la jornada.

Hui no esperem canvis destacables amb predomini del sol i temperatures molt paregudes a les passades jornades.

Demà comencen alguns canvis, tindrem un dia amb núvols abundants i que podran deixar alguna gota, cap a última hora ens creuarà un front més actiu que podrà deixar ruixats moderats arreu del territori. ¡¡¡Atenció!! Que eixa pluja vindrà acompanyada de fang.

A PARTIR DE DILLUNS CANVI DE TENDÈNCIA IMPORTANT

A partir de dilluns una gota freda començarà a despenjar-se de nord a sud del territori i dimarts quedarà situada al nord d’Àfrica.

PREVISIÓ

Dilluns tindrem la Borrasca centrada sobre Castelló i Catalunya on esperem que deixen les precipitacions més importants, pluges que en alguns casos podrà ser persistents, les temperatures baixaran i per tant eixes pluges podran ser de neu a les zones més muntanyoses de Castelló.

Dimarts l’embossament d’aire fred ja quedarà situat sobre el nord d’Àfrica i amb eixe posicionament el flux de gregal serà més marcat al sud de València i nord d’Alacant deixant ruixats moderats que podran tindre en alguns llocs ben orientats certa persistència.

Dimecres continuaria plovent de forma dèbil o moderada al sud de València i nord d’Alacant però amb tendència amainar.

PERÒ NO ES REFIEU,LA SETMANA I INICIS DE MARÇ ES PRESENTEN MOGUTS.☁️?☁️?☁️??☁️???

De cara el cap de setmana un nou embossament ens podria tornar a afectar i deixar pluges al nostre territori, amb altes pressions sobre les Illes Britàniques que farà que entre molta humitat a casa nostra.

Però és que març podria continuar de la mateixa forma i amb un Anticicló que tindria ganes de quedar-se al nord i que faria aportar humitat al Mediterrani i possibilitat de pas de Borrasques que portarien més pluja a casa nostra.

En resum, canvi de tendència a llevant que feia molt que no teníem a la nostra terreta i que ens portarà pluges, dia a dia anirem afinant com es mouen les possibilitats de pluja a les nostres comarques, però sembla que va per a llarg aquesta tendència, per fi……?☁️?☁️?☁️?☁️☁️

Fins a la nit?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando