Per Nando

18/02/2021

EVOLUCIÓ GOTA FREDA A PARTIR DE DIUMENGE/DILLUNS.⛈?⛈⛈?⛈?⛈?⛈?⛈?⛈?⛈?⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, primer que res mirem al cel i de nou tenim absència de nuvolositat i que de nou deixarà un dia pràcticament assolellat.

PREVISIÓ FINS DISSABTE

El mapa de símbols des de hui I fins dissabte es el mateix, sense a penes variacions a estos dies i amb bona cosa de sol.

EL DIUMENGE COMENÇA LA INESTABILITAT.

Model Americà

Model ukmo

Amb la Dana que es despenjara a partir de diumenge encara per perfilar on acabarà situant-se finalment,tot pareix indicar que tindrem una situació força inestable amb la Dana al nord d’Àfrica acompanyada de borrasca en superfície que complicaria més la situació.

Així quedaria els mapes de símbols amb les últimes eixides dels models , però anirem veient on acaba finalment ubicada la Dana perquè va ser un mal de cap i gran fer previsions per aquestos dies. L’oratge empitjora a partir de diumenge això està assegurat, però falta veure en quina magnitud i extensió acaba agafant aquest episodi d’inestabilitat. Amb els mapes d’ara el dilluns tindriem pluges localment fortes o molt fortes a gran part del territori Valencià però sembla que seria la mitat sud la més afectada,aquestes pluges podrien vindre acompanyades de tempesta.

LA SETMANA PROMET

Però sembla que ací no acaba i de nou cap al dijous tornaria altra Dana que podria complicar l’oratge.

I MARÇ

Les tendències mostren que el mes de Març podria continuar la inestabilitat i ens podria afectar alguna entrada d’aire fred important que tornaria el hivern dur a casa nostra. Però això ja ho vorem.

En venen dies de moltíssima feina intentant fer les previsions prou encertades, per això demane un poc de paciència amb mi perquè sabeu que tot açò és gasolina per al meu cos i m’emocione molt poder contar el que va passant als models. Espere sempre estar a l’altura per a vosaltres i explicar-me el millor possible.

A la nit nova informació amb les últimes actualitzacions ⛈?⛈?⛈?⛈?⛈?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando