Per Nando

6/02/2021

POSSIBLE FI DEL PONENT I TENDÈNCIA A LLEVANT?????????????

Meteo

Destacats
Temperatura mínima Font Avamet.

Bon dia, de nou mirem al satèl·lit i hui tenim menys nuvolositat que ahir. En aquest moment la Borrasca se situa al centre de la península i ens enviarà núvols de ponent. Les temperatures mínimes aquestes hores se situen per davall del 5°C a tot l’interior, una nit fresqueta.

PREVISIÓ.

Tant hui com demà tindrem pas de núvols que podran deixar alguna gota o ruixat, coses dèbils i sense massa importància, les temperatures es mantenen sense massa canvis. Demà començara a bufar el vent de ponent amb un poc més de força a últimes hores.

A partir de dilluns el ponent fort tornarà a ser l’autèntic protagonista, un vent que podrà bufar amb força a tot el territori i les ràfegues podran ser superiors als 80/100 km. Tindrem nuvolositat abundant que deixaran ruixats irregulars però en general poca pluja. Les temperatures es mantindran sense canvis.

Dijous calmarà el vent i deixarà un dia prou assolellat i temperatures que pujaran de manera notable i deixant valors màxims prop dels 25 °C.

POSSIBLE CANVI DE TENDÈNCIA I FI DEL PONENT

Les últimes eixides van millorant les tendències a llarg termini i per fi pareix que el ponent que ens porta acompanyant més d’un mes podria tindre la seua fi. La culpa la tindria la possibilitat de la formació d’un potent Anticicló sobre el centre d’Europa que faria canviar el vent a llevant al nostre territori aportant més humitat i més frescor. Anirem veient per si es consumen aquest canvi que podrien portar coses més interessants del que ara veuen els models. Per fi alguna cosa a seguir, fins la nit ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, PROMPTE SAN VALENTÍ ❤❤❤❤❤GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando