Per Nando

1/02/2021

TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA MÉS FREDA I POT SER VENTOSA/INESTABLE.❄?⛈⛅?☁️??

Meteo

Destacats

Bona nit , a partir de les pròximes hores podrem donar per finalitzat el temporal de fort vent de ponent, però fins a quant?

TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA MODEL EUROPEU I AMERICÀ.

El dia de hui la possibilitat més alta que tinguem per a la pròxima setmana es que de nou ens afecten les Borrasques profundes des de ponent i on de cara el pròxim diumenge tornaria a entrar amb força. Cap la possibilitat encara que el dia de hui no és la més favorable que aquestes Borrasques puguen baixar més de latitud gràcies al possible potent Anticicló que es podria formar entre Groenlàndia i les Britàniques, si fora així no es descartaria alguna situació de pluges al nostre territori.

Però com he dit abans l’opció més favorable és que de nou la pròxima setmana patim un temporal de ponent fort però aquesta vegada amb més fred en altura.

Demà previsió actualitzada de la setmana i seguiment tendències de la pròxima, fins demà ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

ERES UNA EMPRESA,AJUNTAMENT,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE A LA WEB, SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054 I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando