Per Nando

3/01/2021

¡¡¡ ATENCIÓ!!! GREGALADA DE LLIBRE AMB MOLTA PLUJA I NEU AL TERRITORI VALENCIÀ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

L’escenari que va plantejant l’Europeu des de el pròxim dimecres i que es podrà allargar fins al cap de setmana és d’una llevantada de llibre i que podrà deixar molta pluja i neu a cotes mitges del territori Valencià. La posició de l’anticicló farà creuar diverses borrasques pel sud amb vent humit que farà incidir pel litoral Mediterrani i produint un temporal en tota regla.

MAPES PLUJA I NEU DEL EUROPEU

Pluja Europeu
Neu Europeu

Els acumulats de pluja des de el dimecres i fins al cap de setmana seran molt importants al sud de València i nord d’Alacant i la neu amb gruixos considerables a l’interior de València i Castelló sobre una cota de 700/800 m. Alacant amb la neu quedaria al marge, però no descartem que és poguera veure la neu a cotes mitges el dijous de matí.

El cap de setmana que ve haurem d’estar pendents perquè la cota de neu podria baixar més.

En resum estem davant d’un possible temporal que segur farà parlar i que haurem d’anar seguint la seua evolució i actualitzant les cotes de neu.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando