Per Nando

25/12/2020

MOLT DE FRED I INCLUS NEVADES PER COMENÇAR EL 2021❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

EL FRED VE PER A QUEDAR-SE

Font Avamet

Molt de fred a tot el territori i molt de vent com estava previst al nord de Castelló. Aquesta nit serà molt freda i amb gelades generalitzades a tot l’interior i zones prelitorals, així que abrigeu-se.

DEMÀ

Dia molt fred i amb gelades generalitzades, el vent continuarà bufant fort al nord de Castelló però anirà amainant durant la jornada.

SEGUIRÀ EL FRED I PODREM VEURE LA NEU EN COMENÇAR EL ANY.

Els diferents models meteorològics ens mostren que la pròxima setmana serà molt freda i inclús el primer dia de l’any podríem tindre algunes nevades de més consistència a l’interior de València i Castelló. També pendents dels models de cara principi d’any per a veure si ens porten alguna situació de nevades més generalitzades a tot el territori Valencià.

Ho seguim com sempre!!! Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, GRÀCIES ☃️⛄☃️⛄☃️⛄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando