Per Nando

20/12/2020

SETMANA TRANQUILA PERÒ AMB TENDÈNCIA A BAIXAR ELS TERMOMETRES.???????

Meteo

Destacats

Bon dia, cel amb pas de núvols, però que no impedeixen que el sol puga lluir amb força, passat el front d’anit que apenes va deixar quatre gotes algunes zones dir que ens espera un inici de setmana prou estable i sense massa canvis.

MAPES DE PREVISIÓ PROXIMS DIES

Com he dit no esperem canvis i fins dimecres lluirà el sol amb el pas d’alguns núvols sense més transcendència i temperatures sense canvis importants.

A PARTIR DE DIJOUS/DIVENDRES CANVIS A MÉS FRED????????????????????

Anit l’Europeu ens va fer les dents llargues amb una eixida que agregalava molt la situació de cara a dissabte amb nevades, però hui la fulminada, però bé anem al embolic. A partir de divendres baixada important de les temperatures inclús amb més núvols al territori Valencià i no descartant alguna gota entre divendres i dissabte al sud de València i nord d’Alacant a causa de l’entrada d’una mica de gregal.

ENTRADA FREDA IMPORTANT PER AL 28 ❄❄❄❄❄❄❄❄

Els models continuen veient una entrada molt important d’aire fred de cara el dia 28 i que com vaig dir l’altre dia aquesta pot vindre amb molta més força. No sé de quina manera ens afectarà al nostre territori i per tant recomane seguiment.

En resum, setmana sense canvis fins al pròxim divendres on començara una tendència de cara el fred i que vorem en quina mesura ens afecta als Valencians, fins la nit.

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando