Per Nando

13/11/2020

¡¡¡ÚLTIMA HORA!!! TIFÓ VAMCO I TEMPESTA TROPICAL TETHA.??????????????????

Meteo

Destacats

El Tifó Vamco avança molt ràpidament cap a Vietnam, però abans deixa un rastre de destrucció a les Filipines on ja porten comptabilitzats uns 42 morts a part de tota la destrucció material.

S’espera que impacte aquesta matinada sobre Vietnam com a Tifó categoria 3,amb vents de més de 200 km/h i pluges torrencials, el seu impacte pot fer molt de mal a les poblacions més arrimades a costa.

TEMPESTA TROPICAL TETHA.

La tempesta tropical Tetha no te res a veure amb el monstre que esta al oceà Pacífic.

El centre d’huracans la te controlada així com els models que ningun veu que impacte de ple a les Illes Canàries,així que tranquilitat.

A l’oest de les Illes Canàries passarà de raspallo deixant vents entre 70/90 km/h i algunes pluges localment fortes. On sí que podria ser un poc més problemàtica és a l’illa de madeira on els vents podrien aplegar als 100 km i les pluges podrien ser més quantioses.

Ací a casa nostra sense canvis importants, els models no veuen intuïcions d’alguna cosa ni a mig ni a llarg termini. Per tant demà continuarem seguint el rastre del Tifó Vamco i de la tempesta tropical Tetha. Bona nit.

CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando