Per Nando

13/11/2020

PREVISIÓ TERRITORI VALENCIÀ,TIFÓ VAMCO I TEMPESTA TROPICAL TETHA.??????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia, cel més tapat el que tenim hui i temperatures un poc més altes que les d’ahir, acabarà eixint el sol però amb núvols mitjans que enterboliran el cel.

El cap de setmana tampoc variaran massa les coses, demà tindrem nuvolositat que sobretot de vesprada podria deixar algun ruixat a l’interior de València i la província de Castelló.

La pròxima setmana l’oratge Anticiclònic i temperatures sense massa canvis serà el que predominara tota la setmana.

PREVISIÓ TIFÓ VAMCO.

Després de causar problemes destacables en forma de pluges torrencials i forts vents a les Filipines, el Tifó Vamco continua a l’oceà Pacífic.

Tot pareix indicar que la pròxima matinada impactara encara amb força 2 sobre Vietnam amb pluges torrencials I forts vents pròxims als 200 km/h. Al tocar terra sobre Vietnam pràcticament el Tifó desapareixerà però els pròxims dies els acumulats de precipitacions poden ser molt destacables sobre Vietnam.

TEMPESTA TROPICAL TETHA.

La tempesta tropical Tetha és més modesta que el Tifó Vamco però sembla que sí que afectarà les illes de mes a l’oest de les Canàries i l’illa de Funchal sobretot el Diumenge on podrien tindre vents de fins a 90 km/h i pluges localment fortes.

Com us vaig dir vaig seguint tots aquests elements meteorològics que ens mostra la natura,jo disfrute contant-ho i espere que vosaltres disfruteu llegint-ho. Fins a la nit.

CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ????????
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando