Per Nando

4/11/2020

¡¡¡GOTA FREDA!!! HORES CRÍTIQUES ON PODRAN CAURE MÉS DE 300 MM,PRECAUCIÓ. ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia nuvolositat abundant i que anirà a més les pròximes hores a tot el territori. Al satèl·lit ja es veuen créixer nuclis actius de mar a terra que estan afectant zones de la Marina Alta i la Safor deixant els primers ruixats importants.

Font Avamet.

Al radar es veuen aquests nuclis que creixen des de la Mar i pel nord com creua el front desgastat des de ponent. Destaquem els 40 mm que porten a la Vall d’Ebo o els quasi 30 mm a Pego, pluges molt provisionals perquè açò encara no ha començat.

SITUACIÓ CRITICA ENTRE ESTA NIT I DEMÀ.

A partir d’aquesta vesprada el vent de llevant anirà agafant-se força i farà que les pluges guanyen terreny i intensitat.

El pitjor de la situació vindrà aquesta nit i demà mati, esperem pluges torrencials que podran acumular valors superiors als 300 mm a les zones més centrals de la província de València, així com la Marina i la Safor i uns 100/200 mm la part est de la Vall d’Albaida, el Comtat,l’Alcoià. Plourà a tot arreu però aquestes zones van a viure 24 hores que en algun moment la situació pot ser crítica. Demà per la vesprada aquesta precipitació anirà cap al nord i afectant la província de Castelló i on també les pluges podran superar els 200/300 mm en molt poques hores.

Recordem que estem en Avis taronja però no descartem que durant la nit o demà mati si la situació està molt complicada ens posen el llindar Avis roig.

També tindrem molt mala mar entre aquesta vesprada i demà amb ones de més de 3 metres.

EN RESUM, MOLTA PRECAUCIÓ LES PRÒXIMES HORES PERQUÈ SABEM QUE EN ALGUN LLOC DE LES COMARQUES MÉS CENTRALS I DEL SUD POT CAURE MOLTA AIGUA EN POC DE TEMPS, ATENCIÓ A LES CRESCUDES DE RIUS I BARRANCS I AMB TRELLAT NO TENIM PER QUÉ LAMENTAR RES. DEMÀ LA VESPRADA LA SITUACIÓ MÉS ADVERSA LA TROBAREM  A LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ.

Vaig a seguir informant durant tot el dia amb les següents eixides dels models mesoescalars i amb radar i satèl·lit en mà, no vaig a parar d’informar en cap instant. Fins després.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? ?PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. !!!ATENCIÓ !!! DAVANT LA GOTA FREDA QUE S’ESPERA POTS COMPRAR ESTACIONS METEOROLOGIQUES,PLUVIOS,ROBA PER AL MAL ORATGE……. VINGAAAA QUE  VE UNA GOTA FREDA BONA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando