Per Nando

22/01/2020

LA INESTABILITAT CONTINUA

Meteo

Destacats

Bon dia,com vaig dir ahir la senyora Gloria encara pega les seues ultimes ramalades,el radar marca ara mateix nuclis dispersos però prou actius que estan deixant algunes pluges

I es que durant la nit i fins ara continuem sumant algunes xifres destacables al nostre territori.

Font Avamet .

La evolució per al dia de hui es eixa,durant tot el dia tenim risc de creixement de nuclis dispersos que poden deixar ruixats que poden ser intensos però seran intermitents i no tindran res a veure amb el d’estos dies. El model Harome aixi ens ho mostra.

Demà encara tindrem algun ruixat dispers però ja menys probable que hui i Divendres tindrem un dia mes estable esperant a Dissabte de vesorada que es complicaria de nou l’oratge amb ruixats de vesprada per el pas d’un front.

Han segut 10 dies frenetics però la veritat que estat al mateix temps impressionat amb aquest temporal i el seu seguiment,el que mes mal en sap son les seues destroçes i les victimes mortals però per a mi ha estat una experiència on crec que apres coses noves en el mon de la Meteorològia. Nando .

Panta Beniarres ( Mari Carmen Maronda)
Panta Beniarres ( Mari Carmen Maronda)
Riu Clariano Ontinyent( Paco)
Riu Belcaire ( Maijo Vt )

ultimes imatges de les grans destroses com ara Gandia enviat per Desi al grup de Telegram,GRACIES i disculpeu per no ficar-ho tot,però anire ficant imatges d’este temporal HISTÒRIC durant la setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando