Per Nando

21/01/2020

EL TEMPORAL REMET PER EL SUD I ENCARA PEGA PER EL NORD ❄⛈??

Meteo

Destacats

Bona vesprada,ultimes llatigades de Gloria que ja ho parlem com si foren Huracans,però tampoc sen anem de massa lluny.Continua plovent al nord mentres al sud la situació esta mes tranquila.

Les pluges encara molt intenses al nord es desplaçen ara cap a Catalunya,molta precaució a Castellonencs i Catalans.

El temporal ha segut molt intens i tenim molts llocs que prompte superaran la mitjana anual,tot el sud de València i nord d’Alacant les zones mes afectades per este temporal que s’ha cobert de GLORIA destacant els quasi 800mm a Benisili i superant els 400 a zones del Comtat, l’Alcoia i la Vall d’Albaida.

Aci veieu mes clar la distribució de les pluges on de nou s’han centrat al sud de València i nord d’Alacant.

Demà dia mes tranquil però de vesprada -nit les pluges podrien tornar a fer acte de presència de mar cap a terra deixant ruixats de caracter fort però no amb la persistència dels ultims dies. Dissabte dies de porrats aplaçats de nou un front de ponent creuara el territori deixant pluges de vesprada ( res a veure amb el d’esta setmana) Dimumenge gaudirem de nou del sol i la setmana que ve serà molt mes tranquila.

El pitjor perjudicat ha estat tota la costa mediterrania que ha estat engolida per eixe temporal Historic de mar,aci unes imatges que ens envia Laura Mv desde Sueca .

Situació per a recordar,i ara en toca a mi descansar un poc d’una situació que he pasat dia i nit apenes sense descans,però ha valgut la pena informar-vos de primera ma a tots. GRACIES PER EIXOS 23000 SEGUIDORS QUE SOM JA . A PER ELS 30000? ??? Vos pase el enllaç del programa que vaig acudir ahir en À punt directe, nervioset però era la primera vegada,venia de treballar i no m’havia preparat res ,al altra molr millor Punxeu el següent enllaç : https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/vist-en-tv/a-punt-directe/20-1-2020-a-punt-directe

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando