meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

5/11/2019

El fred ha vingut per a quedar-se i la setmana que ve encara s’accentuara mes

Meteo

Destacats

Bona nit ,les eixides dels models no fan només que confirmar que el hivern ja el tenim ací, esta setmana continuarà predominant el ponent i amb algun front pot deixar alguna gota o volta de neu a les serres tal i com ha pasat hui algun lloc del territori Valencià .

Amb la última eixida del Europeu i mirant amb els ulls oberts només fa que confirmar que la pròxima setmana continuarem amb varies entrades d’aire fred que portaran pluja i neu sobretot al extrem nord peninsular però amb una vaguada tan pronunciada no descarte formació de Borrasques o estrangulament de les vaguades portant inestabilitat també a la resta de la Península i pot ser també ací al nostre territori . La atmosfera te ganes de moviment i tindrem que anar seguint-ho . El fred ja es asegurat ,falta confirmar pluja .Ara vos deixe amb imatges dels seguidors i fins demà. Nando

Aitina Barsan ( Alcalà de Xivert)
Esther Gonzàlez (Alcoi)
Ana Sanabre ( Alcoi )
Susi ( Ontinyent )
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 10 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando