SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

5/11/2019

El fred ha vingut per a quedar-se i la setmana que ve encara s’accentuara mes

Meteo | 0 comments

Destacats

Bona nit ,les eixides dels models no fan només que confirmar que el hivern ja el tenim ací, esta setmana continuarà predominant el ponent i amb algun front pot deixar alguna gota o volta de neu a les serres tal i com ha pasat hui algun lloc del territori Valencià .

Amb la última eixida del Europeu i mirant amb els ulls oberts només fa que confirmar que la pròxima setmana continuarem amb varies entrades d’aire fred que portaran pluja i neu sobretot al extrem nord peninsular però amb una vaguada tan pronunciada no descarte formació de Borrasques o estrangulament de les vaguades portant inestabilitat també a la resta de la Península i pot ser també ací al nostre territori . La atmosfera te ganes de moviment i tindrem que anar seguint-ho . El fred ja es asegurat ,falta confirmar pluja .Ara vos deixe amb imatges dels seguidors i fins demà. Nando

Aitina Barsan ( Alcalà de Xivert)
Esther Gonzàlez (Alcoi)
Ana Sanabre ( Alcoi )
Susi ( Ontinyent )
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 28 | gener | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando