meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

19/10/2019

Gota Freda

Meteo

Destacats

Bon dia a tots

A 48 hores de que comence el episodi i amb les eixides dels models GFS i UKMO continuen veient una situació prou potent per vore ploure molt intensament a la nostra terra

Tant el dilluns a última hora i fins dimecres /dijous la situació es molt complicada amb GOTA FREDA +vent humit i el mar que encara el tenim calent. Les pluges seran fortes o molt fortes i en alguns llocs persistents .

Sols falta vore la eixida del model Europeu que ahir ens va traure una eixida prou fluixeta ,si que sembla si no canvien massa els mapes que la pitjor part va per a Catalunya però com dic son situacions que hi ha que seguir al moment. També vos demane disculpes que hui m’he adormit ?? . En 2 hores previsió en referència la última eixida del Europeu, el model més fiable del món.Vaig informant ,Nando

Nando , Castelló de Rugat
M.Carmen Canet ,Castelló de Rugat
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 30 | maig | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando