meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

12/10/2019

EFEMERIDE GOTA FREDA

Meteo

Destacats

Hui fa 12 anys

Hui fa 12 anys on la gent del sud de València i nord d’Alacant també tenen gravat en la memòria esta gota freda curta però molt intensa que va baixar de nord a sud i al agregalar-se la situació per el sud del territori es va complicar molt .Recorde que eixa situació els models la varen vore perfectament desde dies enrere i Aemet ens va posar en situació d’avis Roig prou abans del desastre, es a dir que vàrem estar de sobra advertits . Jo amb eixos 26 anys me ho veia vindre i pintava a que anava a caure molta aigua i aixina va ser . Per que si veieu la situació sinoptica estan tots els ingredients per vore ploure .
Va ploure molt entre 250 mm a 450mm en apenes unes 18h en les Marines, la Safor,La vall d’Albaida, El Comtat i la Costera
Va ser el dia del famós pont de Beniarbeig que se’l va emportar l’aigua i ho va retransmetre en directe l’antiga Canal 9

Com veieu moltes dates tenim gravades a la retina de desastres naturals causats per les temudes Gotes fredes i Octubre es un mes fatídic per a eixes situacions. Espere que us haga agradat el article i ho COMPARTIU . Salut ,Nando

Contacte telèfon i what : 649084054

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando