Per Nando

30/11/2020

¡¡¡ACTUALITZACIÓ!!! ENTRADA FREDA MOLT IMPORTANT.❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona nit, mireu el mapa i veieu com entrarà aquesta entrada freda sobretot a partir de divendres, alguns models ens fan passar la isoterma de -35 a 500hpa al territori Valencià el cap de setmana.

Tant les màximes com les mínimes van a pegar un baixó molt important sobretot el divendres amb màximes que dissabte difícilment sobrepassaran els 10/12 °C al litoral. Les mínimes també seran molt fredes amb valors pròxims als 5 °C al litoral.

Les nevades seran molt importants a tot el nord peninsular, a nosaltres ens creuarà un front entre divendres i dissabte que podria deixar alguna enfarinada a l’interior de la província de Castelló.

EL AUTÈNTIC PROTAGONISTA A CASA NOSTRA EL FRED I EL VENT.????❄❄❄❄❄❄❄

A nosaltres aquesta entrada freda ens vindrà seca, ja que el vent bufarà d’origen terral entre mestral i ponent que el cap de setmana podrà tindre ràfegues de vora 80 km/h a bona part del territori.

Per tant setmana on vindrà l’hivern de colp i amb molta força, situació que continuarà la pròxima setmana. Anem seguint-ho.

PREVISIÓ DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE METEOPOBLE AL YOUTUBE ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
SUBSCRIU-TE
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI.!!!NOVETATS PER AL HIVERN QUE VE FORT!!!❄❄❄❄❄???

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando