Per Nando

24/11/2020

ACTUALITZACIÓ DEL EPISODI DE DANA/GOTA FREDA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, continuem amb discrepàncies amb els models amb la ubicació de la Borrasca en superfície que determinarà on plourà més Divendres i Dissabte, però aquesta vegada vaig a decantar-me pel model Americà.

A partir de Dijous es complica l’oratge amb el pas d’una Gota freda pel sud peninsular i que creuarà entre el Dijous fins al Dissabte on s’allunyara cap a les Balears. Està previst que amb eixe pas deixe pluges intenses al territori Valencià.

ON PLOURÀ MÉS?

Amb el model Americà entre Dijous i Divendres el risc de pluges intenses estaran localitzades a la província de Castelló i València, a partir de Divendres a migdia i amb el rol del vent a gregal sembla que les pluges intenses i persistents afectarien el sud de València i nord d’Alacant. Dissabte de vesprada-nit deixaria de ploure a tot el territori.

A partir de demà ixen els models mesoescalars que també ens diran si aquestes pluges podran tindre intensitat torrencial, perquè els models que estem consultant fins ara no tenen prou resolució per a veure aquests paràmetres..

Per tant demà més i millor amb l’última hora de la Gota Freda tant per la web com per el YouTube.

PUNXA I SUBSCRIU-TE A YOUTUBE AMB UNA SETMANA INTERESSANT DE GOTA FREDA.

El frare del Temps  és un higròmetre construït amb un cabell  dissenyat per l’inventor de Calella Agapit Borràs Pedemonte el 1894.La figura representa un frare caputxí assegut amb una bolla del món als seus peus i un llibre obert a la seua mà dreta. A través del punter de la seua mà esquerra, el frare indica si el temps serà sec, revolt, vent, bo, insegur, ventós, humit o pluja. A mesura que es mou el punter degut a la dilatació del cabell, també es mou la seua caputxa.

Aquest Frare del temps el podràs adquirir al comerç local d’Ontinyent punxant a la imatge del frare que veieu tant dalt com baix d’aquest escrit.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando