Per Nando

26/10/2020

MÉS FRED,TENDÈNCIES A CANVIS DESPRES DE TOT SANTS.???????

Meteo

Destacats

Benvinguts,acabant de creuar el front,que apenes ha deixat cuattre gotes com era d’esperar.

Font Avamet

Encara queda algo de nuvolositat a la mitad sud però que poc a poc anira desapareguent. Els registres de pluja d’aquesta nit deixen 4 gotes mal comptades com els 2,6 mm de Requena.

Font Avamet.

Temperatures fresques o fredes per l’interior i més agradables a la costa és el que ens trobem aquestes hores. Hui una massa d’aire més gelada farà baixar les màximes i la pròxima nit serà freda a tot el territori Valencià.

La previsió de la setmana és que no tindrem complicacions i a partir de Dimecres les temperatures pujaran de nou. El cap de setmana de tot Sants manarà el Anticiclò i el bon oratge amb temperatures agradables i per tant cap problema per visitar el cementiri.

TENDENCIA A INESTABILITAT

Els models continuen veient que els dies posteriors a Tot Sants els grans centres d’acció es podrien moure per veure canvis importants a les nostres terres en forma de fred i pluja. Situació que aniré seguint dia a dia perquè de moment és una tendència poc fiable donat que queden molts dies encarà.

Fins la nit……

HOLA!!! Sabeu que Nando te una tenda en Amazon? ?Punxa en aquesta imatge i ho comprovaràs. Articles de regal, meteo, electronica, roba,etc…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!! TOT EL QUE COMPRES EN EL MEU ENLLAÇ D’AMAZON M’ENDUC UNA MOLT XICOTETA COMISSIÓ I A TU NO ET COSTA MÉS  CAR?☺, A MI M’AJUDES A FER CRÉIXER LA WEB, SENSE REPERCUTIRTE EN RES. COMPRA ACÍ, EL QUE TU VULGES,ON TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS. !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA???????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando