DIA MOLT CALORÓS.🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Les previsions s’han complit i per exemple al meu poble es el dia on mes calor ha fet de l’any amb una maxima de 40,3 °C.

Font Avamet

Aci teniu el top 10 de maximes mes altes el dia de hui i es la Costera i la Vall d’Albaida les mes agraciades per esta ponentada.

Demà continuarem amb calor però 5 o 6 graus menys que hui i sera Divendres on sembla que les màximes es quedaran sobre els 25-28°C a la majoria d’observatoris. Això mes una lleugera entrada de Gregal i algunes pluges al sud de València i nord d’Alacant farà que ens oblidem per un dia que estem al mes de juliol. Sols tindrem un dia de parèntesi perquè de nou el cap de setmana i la setmana que ve torna de nou la forta calor. A suaaaaaaar

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *